BE YOUR BEST
About Us

About Us

FIECARE ZI ESTE O NOUĂ PROVOCARE! ȘTIM CĂ POȚI!    EXISTĂM PENTRU TINE!

 

Sănătatea înseamnă poftă de viață, liniște și un izvor de fericire!

 Dar cum poți obține sănătatea mult dorită dacă alimentația ta este neregulată, lipsită de nutrienții esențiali iar activitatea fizică este redusă și inconstantă?

Fiindcă SĂNĂTATEA TA este cea mai importantă pentru NOI, venim în întâmpinarea nevoilor tale cu O SOLUȚIE: Vigor te învață să îți îmbunătățești viața fără a fi nevoie să recurgi la diete stricte sau activitate fizică extremă! 

Echilibru și sănătate

 O viață sănătoasă înseamnă ECHILIBRU– o alimentație bogată în macronutrienți ( proteine, carbohidrați, grăsimi) și micronutrienți ( vitamine, minerale), susținută apoi intens de activitate fizică. O dietă sănătoasă care să aducă organismului multiple beneficii, este aceea care nu reduce drastic numărul de calorii sau anumite alimente bogate în carbohidrați. Pentru o mai bună calitate a vieții și sănătății,  organismul tău are nevoie să beneficieze în permenență de TOATE ALIMENTELE, inclusiv cele bogate în lipide, glucide. Însă totul trebuie ales cu măsură! Dacă dieta ta este variată și este completată cu o activitate fizică de intensitate mică, medie sau redusă ( în funcție de forța fiecăruia), te vei bucura de rezultate eficiente și rapide! 

LUPTĂ PENTRU IDEALUL TĂU!

Misiune, Viziune, Valori

Echipa noastră își dorește ca TU să îți îmbunătățești considerabil  calitatea vieții prin sport și să te bucuri de mai multă sănătate, prospețime și vitalitate printr-o alimentație bogată în nutruenți! Suntem de părere că cel mai important aspect în viață este ca TU să fii sănătos, deoarece SĂNĂTATEA ÎNSEAMNĂ FERICIRE, VIGOARE, ENERGIE…

ECHIPA:

Echipa este formată din patru membrii foarte muncitori și implicați care au dat sens vieții lor, făcând alegerea de a-și schimba obiceiurile nesănătoase  și de a urma o alimentație echilibrată, susținută constant de activitate fizică. Ascultă-ne povestea și lasă-te inspirat!

1. ACHIMESCU ROBERTA-GABRIELA

,, Timp de 16 ani am fost foarte sedentară...Din păcate, orele de sport obligatorii pe care le desfășuram în liceu erau o adevărată provocare pentru mine, deoarece preferam mai degrabă relaxarea decât efortul fizic. =)))) Mă simțeam bine în corpul meu și mi se părea de prisos să fac sport fără a avea un motiv întemeiat. Însă, în momentul în care am început să mă lupt cu kilogramele în plus, am spus STOP. Eu trebuie să fac o schimbare! Inițial, scopul meu principal de a face sport era pentru a arăta mai bine , însă cu timpul s-a schimbat complet, a luat alte înțelesuri mult mai profunde, mai nuanțate. În momentul în care m-am bucurat de rezultate, am realizat câte beneficii mi-a adus asupra sănătății stilul nou de viață! În prezent, mă bucur de mai multă energie pe timpul zilei, un tonus muscular mai bun, un tranzit intestinal îmbunătățit, un metabolism mai rapid și o imunitate mai puternică. Recomand tuturor să își găsească pasiunea și să o urmeze cu încredere! "

2. ȘTEF MIHAI

,, La început, sportul mi se părea o activitate care nu se potrivea întocmai cu ceea ce îmi doream cel mai mult de la viață. Vedeam în sport o activitate care trebuie făcută doar în momentul în care nu ești mulțumit de aspectul tău fizic. Era un hobby destul de dificil care necesita din partea mea multă ambiție, implicare..., timp pierdut! Însă, percepția mi s-a schimbat complet în momentul în care am început (mai mult din curiozitate) să fac sport. Am fost bucuros de faptul că nu m-am mai simțit atât de stresat și parcă gândeam mult mai limpede în situațiile neprevăzute! Apoi am început să mănânc sănătos și am fost surprins de faptul că anumite alimente îmi stimulau mai mult inteligența, creativitatea și mă făceau mai fericit! Prin urmare, timp de câțiva ani am îmbinat alimentația sănătoasă cu sportul iar la final, am fost foarte mulțumit de rezultate! Mă simt mândru de ce am reușit să clădesc până în prezent! "

3. ALEXANDRU RĂDUȚ

,, Dintotdeauna mi-a plăcut să fac sport. DE CE? Pentru că îmi doresc să clădesc în fiecare zi o versiune a mea mult mai îmbunătățită care să mă conducă inevitabil către succes! Obiectivul meu în viață este să îmi depășesc limitele și să mă bucur de mai multă sănătate, prosperitate și un stil de viață mai sănătos. Sunt ferm convins că dacă nu aș fi ales echilibrul prin sport și alimentație sănătoasă, nu aș fi ajuns niciodată unde sunt acum… “

4. BOGDAN RAICU

,, Din cauza lipsei de timp, o lungă perioadă din viața mea am neglijat sportul și alimentația sănătoasă. De cele mai multe ori, mâncam destul de haotic: eram nevoit de situație să mănânc pe fugă sau să comand rapid un burger care îmi potolea foamea ( mai ales când veneam de la serviciu rupt de oboseală). Aveam un program foarte aglomerat, eram mai mereu stresat și nu aveam deloc timp pentru mine. Până când ... am ajuns să mă epuizez și să am nevoie de o pauză...în timpul meu liber, am început să îmi gătesc. În prezent, gătitul este hobby-ul meu preferat care mă relaxează și mă ajută să mă deconectez de la îndatoririle zilnice ! Deși programul meu nu s-a schimbat, mă străduiesc să îmi fac timp să mănănc cât mai sănătos, pentru că vreau să am grijă de sănătatea mea!”

SUNTEM ALĂTURI DE TINE!